A filo

The apartment, situated in the city centre of Andria, is split onto two levels and characterized by a longitudinal plan.

The refurbishment project gathers all the services in the central area of the apartment in order to allow a clear separation between night and day spaces.

TYPE:
Residential, Interni
LOCATION
Andria (BT) – Italia
AREA:
130 mq

STATUS:
Built
PROJECT YEAR:
2017
CONSTRUCTION YEAR:
2018

CLIENT:
Private
DESIGN TEAM:
biro+
PHOTOGRAPHER
Filippo Ferrarese

to solve the dimensional limitations of the structural span both on a constructive and on a formal aspect. The design of the custom-made furniture optimises the overall layout, not only through the creation of a multifunctional joinery element, located in the corridor, but also with the kitchenette-laundry block.

The living space is located on the upper floor, served by another box, containing kitchen and bathroom, placed just over the stair landing.